Go Pure Masterclass met Pascale Naessens (2023)

Table of Contents
Wat mag je verwachten? Een stevige gezondheidsboost Ben jij geïnteresseerd? 10 kookvideo's 7 bewegingsvideo's Waarom deze Masterclass? GELUKKIGER GEZONDER MEER ENERGIE "Ik heb mijn dieet programma voorgoed opgedoekt en ga voortaan voort met deze gezonde levensstijl. Nogmaals bedankt, het heeft mijn leven veranderd en om eerlijk te zijn zal ik de Go Pure Masterclasses wel wat missen." "Wat me het meest is opgevallen, is dat ik geen trek had in snacks tussendoor en 's avonds. Dat heeft erg geholpen. Verbazingwekkend hoe simpel en toch vol smaak en heerlijk de recepten zijn. Dat maakt dat ik er gewoon mee doorga, dat het geen kwestie van volhouden is." "Wat een prachtige Go Pure Masterclasses! Ik dacht altijd dat ik gezond at, met al mijn bergen rauwkost, maar begrijp nu waarom ik dat niet kan volhouden. Net als jij 'eet ik zo graag', en nu doe ik dat zonder angst. Je legt het heel goed en duidelijk uit, ik besteed nu minder tijd aan mijn eten, maar geniet meer. Bovendien ben ik er al van afgevallen!" "Go Pure Masterclasses 2021 was echt top en zou ik onmiddellijk aanraden bij vrienden. Na een week voelde ik mij luchtiger dan daarvoor, ondanks de toch wel goed gevulde maaltijden. Iedereen zou dit een kans moeten geven. TOP, dank je wel!" "Lekker koken en eten zonder schuldgevoel en zonder bij te komen, 15 jaar geleden dacht ik dat dit onmogelijk was. Ik ben fan!" Ik eet zo graag 2 Veelgestelde vragen Ik schreef me net in maar kreeg geen bevestigingsmailtje. Wat nu? Ik wil me inschrijven voor de Go Pure Masterclass 2022, maar ik krijg een foutmelding: "Je hebt al een gebruikersaccount met dit e-mailadres." Is de Go Pure Masterclass volgens het ketogeen dieet? Wanneer vindt de Go Pure Masterclass plaats? Hoe krijg ik toegang tot de exclusieve Facebookgroep? Ik ben vegetariër, kan ik ook deelnemen aan de Masterclass? Als ik medicijnen neem, kan ik dan meedoen aan deze Masterclass? Als ik diabeet ben, kan ik dan deelnemen aan deze Masterclass? Ik eet geen zuivel, mag ik yoghurt en kaas vervangen door plantaardige producten? Videos

Kook samen met Pascale Naessens, volg lezingen met verschillende experts en maak deel uit van onze community!

De inschrijvingen voor de Masterclass van 2022 werden afgesloten.

Wat mag je verwachten?

 • 21 gratis recepten

 • 10 kookvideo's

 • 6 interviewvideo's met deskundigen

 • Toegang tot exclusieve
  Facebookgroep

 • Weekmenu

 • Boodschappenlijstjes

 • 7 bewegingsvideo's

Een stevige gezondheidsboost

Je krijgt iedere dag meerdere video's om jouw gezondheid een echte boost te geven!

Je krijgt niet alleen de recepten voor ontbijt, lunch en avondmaal, met boodschappenlijstjes en praktische tips. Je krijgt ook toegang tot een exclusieve Facebookgroep waar je je ervaringen kan delen.

Als je begrijpt hoe gezonde voeding werkt, is het makkelijk om goede keuzes te maken. Daarom deze 7-daagse Masterclass in combinatie met kookvideo’s, bewegingsvideo's en interviewsessies.

De 'Go Pure Masterclass 2022' loopt van 10 tem 16 september, maar je kunt uitgesteld kijken tot het einde van het jaar.

Go Pure Masterclass met Pascale Naessens (2)

Write your awesome label here.

Ben jij geïnteresseerd?

Wil je graag gezonder eten en leven, maar lukt het je niet of ben je gewoon op zoek naar wat inspiratie? Dan is ‘Go Pure’ zeker iets voor jou.

Beleef deze week samen met ons. Samen staan we nog sterker.

(Video) Go Pure Masterclasses 2022

Go Pure Masterclass met Pascale Naessens (3)

10 kookvideo's

Iedere dag ontvang je één of meerdere kookvideo’s, waarin Pascale een gerecht uit het weekmenu klaarmaakt en haar beste tips en tricks met je deelt. Het wordt gezellig samen koken. Bekijk de video’s wanneer het jou past. De meeste recepten komen uit Pascale's nieuwste boek 'Ik eet zo graag 2', dat vanaf 2 september in de winkel ligt.

Go Pure Masterclass met Pascale Naessens (4)

7 bewegingsvideo's

Iederedag krijg je een bewegingsoefening van 10 minuten. Pascale probeert zelf iedere dagte bewegen en ze wil haar oefeningen graag met jullie delen. Je mag stretch- enspierversterkende oefeningen verwachten. In het weekend doen we het watrustig aan met onder meer een meditatie met de befaamde Swami Purnachaitanya,een meester in meditatie. Hij gaf onlangs een meditatie voor 4000 mensen opTomorrowland, een magische belevenis.

6 interviews met deskundigen

Go Pure Masterclass met Pascale Naessens (5)

zaterdag 10 september

Introductie met
Pascale Naessens

Verwelkoming en uitleg over ‘Go Pure Masterclass’. Wat magje verwachten en hoe gaat het in zijn werk? Pascale vertelt alles wat je moet weten over ‘gematigdkoolhydraatarme mediterrane voeding’. Wellicht één van de meest gezonde keukens ter wereld!

Go Pure Masterclass met Pascale Naessens (6)

zondag 11 september

Gezonde voeding met Prof. Hanno Pijl en dr. Servaas Bingé

Wat is nu gezonde voeding? Wat is metabool gezond? Hoe kun je gezonder enslanker worden door meer vet te eten? Hoe kun je je immuniteit versterken? Webespreken de laatste nieuwe studies over (verzadigde) vetten. En we gaan evenin op keto en intermitterend vasten.

Go Pure Masterclass met Pascale Naessens (7)

zondag 11 september

Hoe kom je tot rust in een hectische wereld met Swami Purnachaitanya

Meditatie is iets wat Pascale al langer wil doen, maar hoe begin je eraan en waarom zou je het doen? Daarover heeft ze het met Swami Purnachaitanya. Hij geeft meditatiecursussen over de hele wereld en is auteur van het boek ‘Vind je innerlijke kracht’. Op een heel toegankelijke manier legt hij uit wat meditatie voor je kan doen.

Go Pure Masterclass met Pascale Naessens (8)

dinsdag 13 september

Gedragsverandering met psycholoog Heidi Stiegelis

Waarom is beter eten zo moeilijk vol te houden? Heidi Stiegelis legt uit waarom velen na een paar dagen moeilijk volhouden om hun gezonder eetpatroon aan te houden en geeft handvatten waarmee je direct aan de slag kan zodat je de weg kan vinden naar een gezonde levensstijl, op een manier die prettig is en makkelijk is vol te houden.

Go Pure Masterclass met Pascale Naessens (9)

woensdag 14 september

Hormonale suppletietherapie bij de menopauze met dr. Nora Hendriks

Het is de mening van dr. Nora Hendriks, dat vrouwen niet hoeven te lijden onder demenopauze. Symptomen worden gemakkelijk afgedaan als ‘dat hoort er nu éénmaalbij’. Heel jammer, want vrouwen kunnen veel baat hebben bij suppletie vanbio-identieke, natuurlijke hormonen. Welke zijn de voor- en nadelen? Pascaleheeft een openhartig gesprek met dr Hendriks.

Go Pure Masterclass met Pascale Naessens (10)

vrijdag 16 september

Zelfzorg met klinisch psycholoog Nina Mouton

Zelfzorg is meer dan af en toe een rustgevendbad nemen. Het is kiezen voor jezelf. Je eigen grenzen (h)erkennen om op diemanier meer ruimte te geven aan jezelf en de mensen rondom jou. Kiezen voorgezonde voeding is ook een vorm van zelfzorg. Een boeiend gesprek tussenPascale en Nina.

Go Pure Masterclass met Pascale Naessens (11)

Waarom deze Masterclass?

GELUKKIGER

Leer nieuwe eenvoudige recepten kennen,
die snel klaar zijn én bijzonder lekker en gezond zijn.Creatief koken met natuurlijke ingrediënten maakt een mens gelukkig.Je leert nieuwe mensen kennen en maakt deel uit van een groep gelijkgestemden, allemaal op zoek naar kennis over een beter en gezonder leven.

GEZONDER

Uit kleine leefstijlaanpassingen kun je heel wat gezondheidsvoordelen halen. Je krijgt tips van de beste gezondheidsexperten over voeding, gedragsverandering en beweging. Al deze kennis kun je meteen toepassen op jezelf en integreren in je leven. Het resultaat is meteen voelbaar, sommige lichaamskwaaltjes zullen verdwijnen, je zult je energieker en beter voelen.

MEER ENERGIE

Wekiezen voor volwaardige voeding, met goede vetten, eiwitten en langzamekoolhydraten. Allemaal voedzame voeding voor je lichaam, zodat je lichaam kan doen wat het moet doen. Je zult snel merken datje meer energie krijgt, minder zin in zoet en dus ook geen ups en downs meer inje energieniveau.

(Video) Go Pure Masterclasses, een terugblik

Sophie

"Ik heb mijn dieet programma voorgoed opgedoekt en ga voortaan voort met deze gezonde levensstijl. Nogmaals bedankt, het heeft mijn leven veranderd en om eerlijk te zijn zal ik de Go Pure Masterclasses wel wat missen."

"Wat me het meest is opgevallen, is dat ik geen trek had in snacks tussendoor en 's avonds. Dat heeft erg geholpen. Verbazingwekkend hoe simpel en toch vol smaak en heerlijk de recepten zijn. Dat maakt dat ik er gewoon mee doorga, dat het geen kwestie van volhouden is."

Madeleine

Anne

"Wat een prachtige Go Pure Masterclasses! Ik dacht altijd dat ik gezond at, met al mijn bergen rauwkost, maar begrijp nu waarom ik dat niet kan volhouden. Net als jij 'eet ik zo graag', en nu doe ik dat zonder angst. Je legt het heel goed en duidelijk uit, ik besteed nu minder tijd aan mijn eten, maar geniet meer. Bovendien ben ik er al van afgevallen!"

An

Sofie

"Go Pure Masterclasses 2021 was echt top en zou ik onmiddellijk aanraden bij vrienden. Na een week voelde ik mij luchtiger dan daarvoor, ondanks de toch wel goed gevulde maaltijden. Iedereen zou dit een kans moeten geven. TOP, dank je wel!"

Mieke

Inge

(Video) Echt Eten. Maak jezelf sterker, gezonder en gelukkiger. - Pascale Naessens

"Lekker koken en eten zonder schuldgevoel en zonder bij te komen, 15 jaar geleden dacht ik dat dit onmogelijk was. Ik ben fan!"

Nancy

Go Pure Masterclass met Pascale Naessens (12)

HET NIEUWSTE BOEK

Ik eet zo graag 2

Op 2 september verschijnt het nieuwe boek van Pascale,Ik eet zo graag 2, met meer dan 80 nieuwe recepten.

In deze Go Pure Masterclass 2022 wordt vooral gewerkt met dit boek. Het weerspiegelt ten volle haar kookstijl: lekker, eenvoudig en gezond. Geïllustreerd met hartverwarmende foto's.

Je vindt er ook uitleg over nieuwe wetenschappelijke inzichten, die onder meer in deze Go Pure Masterclass 2022 besproken worden.

Meer dan 80 nieuwe recepten:

- 20 keto & 10 vegetarisch keto

- 30 vegetarisch

- 12 vegan

- 28 vis & vlees

Veelgestelde vragen

Ik schreef me net in maar kreeg geen bevestigingsmailtje. Wat nu?

Het zou kunnen dat je bevestigingsmailtje bij je spam terechtkwam. Vind je het mailtje ook daar niet terug? Geen probleem, je kan ons welkomstberichtje ook terugvinden nadat je ingelogd bent via deze pagina. Als je daar het berichtje kan lezen, dan is je inschrijving goed gelukt.

Ik wil me inschrijven voor de Go Pure Masterclass 2022, maar ik krijg een foutmelding: "Je hebt al een gebruikersaccount met dit e-mailadres."

Als je deelnam aan de Go Pure Masterclass 2021, dan heb je al een account en moet je eerst inloggen om je aankoop te kunnen afronden. Dit doe je met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord dat je vorig jaar gebruikte. Wachtwoord vergeten? Je kan eenvoudig een nieuw wachtwoord opvragen.

Is de Go Pure Masterclass volgens het ketogeen dieet?

Nee, deze Masterclass is gematigd koolhydraatarm, volgens mijn boeken (behalve ketokuur). De meeste recepten van deze Masterclass komen uit mijn laatste boek ‘Ik eet zo graag 2’.

Wanneer vindt de Go Pure Masterclass plaats?

De Masterclass loopt van 10 tot en met16 september. De video's worden op een specifieke dag gelanceerd, maar mocht dat net niet passen, kun je alles ook later bekijken, de info blijft beschikbaar tot het einde van 2022.

(Video) Making and finish amazing clay pottery with Pascale Naessens

Hoe krijg ik toegang tot de exclusieve Facebookgroep?

Wanneer je ingeschreven bent, krijg je vanaf 5 september toegang tot de ‘GO PURE’ Facebookgroep. We sturen je een e-mail met een unieke code op die dag. Zodra jouw code geverifieerd wordt, krijg jetoegang tot de groep. Je kunt er berichten en foto’s delen en vragen stellen.

Ik ben vegetariër, kan ik ook deelnemen aan de Masterclass?

In het 7-daagse menu vind je zowel vegetarische gerechten als gerechten met vis en vlees. Wil je als vegetariër toch deelnemen, dan kan dat maar dan zul je wel creatiever moeten zijn, maar dat ben je misschien al gewoon? Je kunt vis of vlees vervangen door tempé, tofu, eventueel seitan (bevat gluten), shiitake, peulvruchten, quinoa ofwel kies je een ander gerecht uit een van mijn boeken. Maar er worden geen vervangrecepten voorzien. Ik kan je alvast geruststellen, er staan best veel vegetarische gerechten in het menu. Veel succes!

Als ik medicijnen neem, kan ik dan meedoen aan deze Masterclass?

Neem je medicijnen dan is het altijd verstandig om

eerst te overleggen met je arts

.

Als ik diabeet ben, kan ik dan deelnemen aan deze Masterclass?

Het is intussen wetenschappelijk bewezen dat lowcarb eten, minder snelle koolhydraten dus, aangewezen is wanneer je insulineresistent bent of diabetes type 2 hebt. Maar als je medicijnen neemt, danis het noodzakelijk om eerst te overleggen met je behandelende arts, omdat je medicijnen moeten worden aangepast.

Bronnen:

 • Dietary carbohydraterestriction as the first approach in diabetes management: Critical review andevidence base
 • Keerdiabetesom.keerdiabetesom.nl

Ik eet geen zuivel, mag ik yoghurt en kaas vervangen door plantaardige producten?

Ja, dat is geen probleem. Wil of kan je geen zuivel eten, dan kun je deze gerust vervangen door plantaardige alternatieven. Maar let er wel op, dat er geen suiker is aan toegevoegd.

Zuivel is nogal een hot topic. Weet wel dat gefermenteerde zuivel, zoals yoghurt en kaas een ander verhaal is dan gewone melk, door de fermentatie wordt het gezonder. Intussen zijn er ook studies die aantonen dat de vetzuren uit zuivel beschermend werken.

Go Pure Masterclass met Pascale Naessens (13)

Go Pure Masterclass met Pascale Naessens (14)

Pascale Naessens inspireert als geen ander met haar eenvoudige, aantrekkelijke recepten. Ze heeft een authentieke en persoonlijke stijl. Pascale laat al meer dan tien jaar talloze mensen genieten van haar originele en gezonde recepten. Haar boeken werden vertaald in het Engels, het Frans en het Duits, ja zelfs in het Chinees… Stuk voor stuk bestsellers die meermaals bekroond werden. Pascale is hiermee de belangrijkste auteur en inspiratiebron rond gezonde voeding.

Go Pure

 • Home
 • Over Pascale

Algemeen

 • Privacy/Cookies
 • Voorwaarden

Contact

 • Contacteer ons
 • Support

Created with Go Pure Masterclass met Pascale Naessens (15)

(Video) CUT THE CRAP EPISODE #15 Pascale Naessens

Videos

1. The Gut Feeling - over IBD & voeding #4 praktische voedingstips voor mensen met IBD
(Janssen Belgium)
2. Gestoofde aardbeien met ricotta en honing
(Pascale Naessens)
3. Gebakken kabeljauw met kruidige spinazie uit de oven
(Pascale Naessens)
4. Challenge: Puur en Lichter de zomer door: einde
(Pascale Naessens)
5. Pascal Naessens Joyn Actie
(KEURSLAGER MICHIELSEN)
6. Nog Eenvoudiger achter de schermen
(Pascale Naessens)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kareem Mueller DO

Last Updated: 01/23/2023

Views: 5912

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kareem Mueller DO

Birthday: 1997-01-04

Address: Apt. 156 12935 Runolfsdottir Mission, Greenfort, MN 74384-6749

Phone: +16704982844747

Job: Corporate Administration Planner

Hobby: Mountain biking, Jewelry making, Stone skipping, Lacemaking, Knife making, Scrapbooking, Letterboxing

Introduction: My name is Kareem Mueller DO, I am a vivacious, super, thoughtful, excited, handsome, beautiful, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.